Hozzávalók:
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3-4 evőkanál cukor
- 3-4 evőkanál presszó kávé
- 35 dkg édes morzsa (darált keksz)
- 25 dkg mascarpone krémsajt
- cukrozatlan kakaópor
Elkészítés:
A cukrokat és a darált kekszet összekeverjük, hozzáadjuk a mascarponét, majd apránként a kávét, nehogy nagyon lágy legyen, jó alaposan összedolgozzuk.
Kis gombócokat formázunk, és kakaós kézzel beleforgatjuk a kakaóporba. (Ne látszódjon a kéz nyoma).
Dőzsölés esetén tejszínhabot nyomunk a tetejére tálaláskor, de anélkül is nagyon finom.
Kis gombócokat formázunk, és kakaós kézzel beleforgatjuk a kakaóporba. (Ne látszódjon a kéz nyoma).
Dőzsölés esetén tejszínhabot nyomunk a tetejére tálaláskor, de anélkül is nagyon finom.
Megjegyzés:
Ha kakaós a kéz, nem marad nyom a golyón.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése